Locaties

Locaties ontworpen voor kinderen

Kinderopvang locaties Amsterdam / Amstelveen

Verspreid over Amsterdam en Amstelveen hebben we verschillende kinderopvang locaties. Elke locatie heeft haar eigen karakter en teamsfeer. Lees hieronder meer.

Hestia Rivierenbuurt

Uiterwaardenstraat, Amsterdam

Een speciaal ontworpen en prijswinnende locatie met een internationaal & hecht team.

KDV & BSO

Onze kinderopvang locatie in de Rivierenbuurt is speciaal volgens de pedagogische visie van Hestia ontworpen. Als je het gebouw binnenstapt, merk je aan alles dat het anders is. Kleine tussendoor sneak poortjes, heel veel hout, lichte & grote ruimtes en een centrale “Piazza” waar kinderen, ouders en medewerkers samenkomen. Het team komt van over de hele wereld en voelt als een hechte familie. Deze locatie zit op het schoolplein van de Maas & Waal school, onder de grote bomen met een grote moestuin aan de zijkant van het gebouw.

// Uiterwaardenstraat 542, Amsterdam
// Tel. 020-6617937

Hestia Waldorf aan de Werf

Amsterdam Noord

Integraal kindcentrum waar inclusiviteit en vrije ontwikkeling centraal staan

BSO

Samen met vrije school Waldorf aan de Werf biedt Hestia op deze plek een thuis voor kinderen van allerlei achtergronden. Hier kunnen ze zich op een natuurlijke en vrije manier ontwikkelen. School en BSO lopen naadloos in elkaar over en zijn goed op elkaar ingespeeld. Binnenkort wordt er een compleet nieuw gebouw voor zowel de school als onze BSO in Noord opgeleverd. In de tussentijd gaat het team gewoon lekker door met de leukste opvang bieden voor de kinderen. Het team is klein waardoor we elkaar goed kennen. Hier halen we veel plezier uit creatieve activiteiten en erop trekken.

// J.H. Hisgenpad 394, Amsterdam
// Tel. 06-86863440

Hestia Amstelland

Amstelveen

Een internationale community van medewerkers, kinderen en ouders

KDV & BSO

Deze locatie bevindt zich tussen Amsterdam en Amstelveen in en zit naast mooie landerijen waar we vaak uitjes doen. De sfeer op Hestia Amstelland is uniek. Dit is ons voorbeeld van hoe medewerkers, kinderen en ouders vanuit verschillende culturele achtergronden met elkaar een hechte community kunnen vormen. Hier vieren we culturele feesten en komen ouders met gerechten uit hun eigen land om anderen te laten proeven. Ons team kent elkaar goed en er heerst een open, informele werksfeer. Samen zijn we continu bezig om de pedagogische visie van Hestia toe te passen bij de ontwikkeling van kinderen.

// Laan van de Helende Meesters 4, Amstelveen
// Tel. 020-3459391

Hestia School of Understanding

Amstelveen

Dé plek in Amstelveen waar een innovatieve school én BSO, kinderen leren zichzelf te zijn

BSO

De School of Understanding en Hestia zijn twee jaar geleden een samenwerking aangegaan. Beide visies op natuurlijk onderwijs en vrije ontwikkeling komen zoveel overeen dat een samenwerking voor de hand lag. In het gebouw van de school heeft Hestia een BSO waar kinderen van de SOU dagelijks komen. Het team is grotendeels Nederlandstalig maar groeit langzaam naar een internationaler team. De samenwerking met onderwijs maakt je werk boeiend en uitdagend. Met elkaar ben je bezig om te laten zien dat onderwijs en kinderopvang anders kunnen!

// Pandora 4a – 5, Amstelveen
// Tel. 020 220 1900