Pedagogisch medewerker KDV

Vacature pedagogisch medewerker  

Op locaties in Amsterdam of Amstelveen

Leeftijd kinderen 0 tot 4 jaar

Salaris €2177- €2964
Uren beslis je zelf
Vaste dagen en normale werktijden of juist flexibel werken
Opleiding Natuurlijk leren volgens Hestia

Internationale werkomgeving
Nederlands sprekend en een goed begrip van de Engelse taal
Ruimte voor ontwikkeling van jouw talent

Leren en groeien bij Hestia gebeurt:

10%
Training
60%
Tijdens het werk
30%
Mentoring

Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf

Onze medewerkers zeggen: “Hestia is uniek haar soort.” Ik zou voor geen enkele andere kinderopvangorganisatie willen werken omdat ik daar nooit zal ervaren wat ik hier doe. Waarom ze dat zeggen?

Werken bij Hestia

Inspirerende omgeving waar natuurlijke ontwikkeling key is. Denk Reggio Emilia, Montessori en Steiner als belangrijke pedagogische invloeden die we in de praktijk brengen. Hestia heeft haar eigen trainingen ontwikkeld en zorgt ervoor dat jij na een tijdje expert bent op het gebied van natuurlijke kindontwikkeling.
Veel vrijheid en creativiteit in je werkzaamheden. Je mag hier binnen de werkwijze helemaal je eigen invulling geven aan activiteiten en je eigen talenten inzetten. Of dat nu creativiteit, sport, geschiedenis, voeding, mindfulness of een enorme fascinatie voor de natuur is, alles is even waardevol en mogelijk binnen ons kader.
Een internationale omgeving waar we cultuur en diversiteit vieren. Doordat onze kinderopvang locaties tweetalig zijn (minimaal 30% Engels en minimaal 50% Nederlands) én de pedagogische visie uniek, trekt dit mensen aan vanuit zowel Nederland als plekken van over de hele wereld. Dat maakt dat we inmiddels een hechte internationale familie zijn waar cultuur en achtergrond gevierd worden.
Wij staan voor duurzame verandering. Hestia is vernieuwend in de kinderopvang. We zijn in het proces om Bcorp gecertificeerd te worden en denken na over onze impact op het klimaat, de omgeving en de maatschappij. Komende jaren willen we de permacultuur gedachte nog verder uitbouwen.

"Mij sprak het verhaal van Hestia en de natuurlijke leermethode heel erg aan. Maar wat me hier houdt is dat we het ook écht doen. Het is niet zomaar een mooi verhaal. Daarbij voelt Hestia als mijn familie. We beleven alles samen en dat maakt het een ontzettend fijne werkplek.

Kim | locatie Amsterdam

Wat kunnen we jou bieden?
Een baan op maat!

Onze vacatures als pedagogisch medewerker zijn op maat wat betekent dat we heel graag met jou in gesprek gaan over wat je zoekt. Daar vormen we dan de baan omheen. Dat betekent dat uren, dagen en locatie allemaal bespreekbaar zijn. We altijd op zoek naar Nederlandstalige pedagogisch medewerkers die een internationaal team leuk vinden om in te werken. Daarnaast zijn we nieuwsgierig naar jouw wens voor je toekomstige ontwikkelingen. Kinderopvang is mensgericht en wij vinden dus dat het om de persoonlijke aandacht voor elk mens hierin gaat. Daarom bij Hestia: een baan op maat!

Wat krijg je in ieder geval bij Hestia?

• Salaris €2177- €2964 bruto
• Vaste uren en dagen of juist flexibiliteit
• Opleiding in je eerste jaar in de Hestia Way Natuurlijk leren
• De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via allerlei cursussen
• Mogelijke deelname aan werkgroepen rondom werkplezier, ontwikkeling van mensen en duurzaamheid
• Mensgerichte werkgever die bezig is met vitaliteit, talentprofielen en privé/werkbalans
• Eindejaarsuitkering
• Korting op je fitnessplan

Welke Kinderopvang locaties zijn er?

Binnen Amsterdam en Amstelveen hebben we meerdere kinderopvang locaties waar we Kinderdagverblijf en BSO bieden.

        

Wie zoeken wij?

Pedagogische professionals die kinderen willen helpen met het zelf leren doen en enthousiast worden van Reggio Emilia, Maria Montessori en Rudolf Steiner. Mensen die duurzaamheid belangrijk vinden en willen werken volgens het gedachtegoed van bijvoorbeeld permacultuur. Pedagogisch medewerkers die diversiteit en inclusie belangrijk vinden en zich prettig voelen in een internationaal gezelschap. Kortom, mensen die van betekenis willen zijn en met ons willen bouwen aan een nieuwe vorm van kinderopvang.

Kom bij ons solliciteren!

Herken je je hierin en heb jij een diploma dat goedgekeurd is voor werken in de kinderopvang (check je diploma hier als je het niet zeker weet)? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een mailtje met al je vragen op info@hestiakinderopvang.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Solliciteren    Aanspreekvorm:

    ---------


    ---------

    CV toevoegen (PDF of Word, max 10MB)