Pedagogisch medewerker BSO

Baan Pedagogisch Medewerker BSO vacature 

Op locaties in Amsterdam of Amstelveen

Leeftijd kinderen 4 t/m 12 jaar

Salaris €2964 bruto op basis van 32 uur
Uren beslis je zelf
Combinatie met KDV of TSO mogelijk
Vaste dagen en normale werktijden of juist flexwerken

Opleiding Natuurlijk leren BSO volgens de Hestia Way
Internationale werkomgeving
Nederlandstalig en goed begrip van het Engels
Ruimte voor ontwikkeling van jouw talent

Leren en groeien bij Hestia gebeurt:

10%
Training
60%
Tijdens het werk
30%
Mentoring

Pedagogisch medewerker BSO

In de baan als pedagogisch medewerker bij de Hestia BSO is geen dag hetzelfde. Vrijheid, creativiteit en natuur zijn hier echt de kern. Dat maakt volgens BSO-medewerkers het een superleuke en afwisselende baan. Waarin onderscheiden we ons?

Werken bij Hestia

Inspirerende omgeving waar natuurlijke ontwikkeling key is. Denk Reggio Emilia, Montessori en Steiner als belangrijke pedagogische invloeden die we helemaal in de praktijk brengen. Hestia heeft haar eigen trainingen ontwikkeld en zorgt dat jij na een tijdje een expert bent op het gebied van natuurlijke kindontwikkeling.
Naar het Rijksmuseum, Naturalis en natuurspeeltuinen. Bij onze BSO’s laten we kinderen de wereld van cultuur en natuur op avontuurlijke wijze ontdekken. Onze uitjes tijdens de vakanties zijn onvergetelijk voor zowel de kinderen als onze medewerkers.
Veel vrijheid en creativiteit in je werkzaamheden. Je mag hier binnen de werkwijze helemaal je eigen invulling geven aan activiteiten en je eigen talenten inzetten. Of dat nu creativiteit, sport, geschiedenis, voeding of een enorme fascinatie voor de natuur is, alles is even waardevol.
Een internationale omgeving waar we cultuur en diversiteit vieren. Doordat onze kinderopvang locaties tweetalig zijn (50% NL en 50% Engels) én de pedagogische visie uniek, trekt dit mensen aan vanuit zowel Nederland als plekken van over de hele wereld. Dat maakt dat we inmiddels een hechte internationale familie zijn waar cultuur en achtergrond gevierd worden.
Wij staan voor duurzame verandering. Hestia is vernieuwend in de kinderopvang. We zijn in afwachting om Bcorp gecertificeerd te worden en denken na over onze impact op het klimaat, de omgeving en de maatschappij. Komende jaren willen we onze permacultuur gedachte nog verder uitbouwen.

Aira

"Mijn werk bij Hestia vind ik heerlijk. Hier kan ik mezelf helemaal zijn en heb ik bijvoorbeeld geen barrière doordat ik een andere taal spreek. Wat ik zo leuk vind hier is dat we als collega's met elkaar co-creëren. Het maakt niet uit op welke groep je staat, we zijn samen een team dat elkaar helpt en ondersteunt. Zo zorgen we voor een hele fijne sfeer waarin ook de kinderen ouders zich superfijn voelen."

Wat kunnen we jou bieden?
Een baan als pedagogisch medewerker op maat!

Een baan waarin deze kernwoorden allemaal samen komen:

• Vrije en natuurlijke kindontwikkeling
• Natuur en veel buiten
• Cultuur & creativiteit
• Themawerken
• Internationaal

De baan als pedagogisch medewerker BSO is op maat wat betekent dat we heel graag met jou in gesprek gaan over wat je zoekt. En daar vormen we dan de baan omheen. Dat betekent dat uren, dagen en locatie allemaal bespreekbaar zijn. We zijn altijd op zoek naar Nederlandstalige pedagogisch medewerkers die een internationaal team leuk vinden om in te werken. Daarnaast zijn we nieuwsgierig naar jouw wens voor je toekomstige ontwikkelingen. Kinderopvang is mensgericht en wij vinden dus dat het om de persoonlijke aandacht voor elk mens hierin gaat. Daarom bij Hestia: een baan op maat!

Wat krijg je in ieder geval bij Hestia?

• Salaris €2177- €2964 bruto
• Vaste uren en dagen of juist flexibel
• Samenwerken met de teams van de andere BSO’s tijdens de vakanties
• Mogelijkheid tot uitbreiding van uren door te combineren met ochtend op het kinderdagverblijf of de TSO.
• Opleiding in je eerste jaar in de Hestia Way Natuurlijk leren
• De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via allerlei cursussen
• Mogelijke deelname aan werkgroepen rondom werkplezier, ontwikkeling van mensen en duurzaamheid
• Mensgerichte werkgever die bezig is met vitaliteit, talentprofielen en privé/werkbalans
• Eindejaarsuitkering
• Korting op je fitnessplan

Welke Kinderopvang locaties zijn er?

Binnen Amsterdam en Amstelveen hebben we meerdere kinderopvang locaties waar we Kinderdagverblijf en BSO bieden. 

        

Wie zoeken wij?

Energieke pedagogisch medewerkers die houden van buiten zijn, op avontuur gaan met de kinderen en zich heerlijk kunnen verliezen in themaprojecten. Mensen die zich hierin herkennen en enthousiast worden van Reggio Emilia, Montessori en Steiner (ook al heb je hier misschien nog helemaal geen ervaring in). Je vindt duurzaamheid belangrijk en je bent nieuwsgierig naar bijvoorbeeld permacultuur. Pedagogisch medewerkers die diversiteit en inclusie belangrijk vinden en zich prettig voelen in een internationaal gezelschap. Kortom, mensen die van betekenis willen zijn en met ons willen bouwen aan een nieuwe vorm van kinderopvang.

Kom bij ons solliciteren!

Herken je je hierin en heb jij een diploma dat goedgekeurd is voor werken in de kinderopvang (check je diploma hier als je het niet zeker weet)? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een mailtje met al je vragen op info@hestiakinderopvang.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Solliciteren    Aanspreekvorm:

    ---------


    ---------

    CV toevoegen (PDF of Word, max 10MB)