Waarom Hestia

Celebrating peoples' true nature

Werken bij Hestia

Hestia is ervan overtuigd dat de baan als Pedagogisch Medewerker zoveel meer is dan opvang alleen. Daarom is werken voor Hestia echt anders dan dat je gewend bent. Hoe? Dat lees je hier!

Alle aandacht voor het potentieel van kinderen én medewerkers

Wij geloven dat alles al in een kind zit. Het hoeft niemand te worden want het is al iemand. We eren en respecteren de autonomie van een kind en helpen het bewust te worden van zichzelf, anderen en de wereld om hem heen. We volgen de natuurlijke ontwikkeling van een kind en sluiten aan bij zijn of haar interesses om daar dan vervolgens op verder te bouwen. Daarin laten we ons inspireren door onze eigen ervaring en die van o.a. Reggio Emilia, Montessori en Steiner. Onze pedagogische filosofie is uniek en voor ons de dagelijkse inspiratiebron in hoe wij kinderen in hun ontwikkeling ondersteunen. Wij empoweren kinderen en onze medewerkers.

Wat voor de kinderen geldt, geldt net zo goed voor de volwassenen die ze ondersteunen. Als medewerker nodigen we je uit om echt helemaal jezelf te zijn. Je talenten te ontdekken, te experimenteren en te leren. Binnen de veiligheid van onze Hestia familie. Je mag dus verwachten dat je hier zowel op pedagogisch gebied als op persoonlijk ontwikkelingsgebied veel gaat leren. Want voor ons gaat dit hand in hand. Dat betekent dat je naast allerlei pedagogische trainingen ook workshops krijgt in bijvoorbeeld: mindfulness, persoonlijke talenten ontdekken en Geweldloze communicatie.

Internationale & inclusieve familie

Al onze locaties bestaan uit internationale teams waarin de officiële voertalen Nederlands én Engels zijn. Mensen komen van over de hele wereld en daardoor is Hestia een smeltkroes van diverse culturen en verschillende achtergronden, en dat merk je! Alle teams zijn energiek en nieuwsgierig. En er hangt een ongedwongen sfeer die maakt dat mensen het omschrijven als “de Hestia familie”. Onze cultuur draait om inclusie, plezier en nieuwsgierigheid. Dat merk je als je binnenkomt!

Duurzaam & innovatief

We zitten als een van de eerste kinderopvangorganisatie in Nederland in het proces om Bcorp gecertificeerd te worden en daar zijn we trots op! We vinden het namelijk belangrijk actief bezig te zijn met thema’s als duurzaamheid. We zijn een lerend bedrijf en kijken met een onderzoekende houding naar nieuwe wegen en volgende stappen. Altijd gestuurd door onze visie om een maatschappelijke impact te maken. Open voor feedback en feedforward uit de omgeving. En gedreven vanuit een gevoel van verantwoordelijkheid voor de nieuwe generaties. Hoe je dat merkt? Klik hier voor meer info. <link naar bcorp pagina>